"sa imi recomandati un site de pe care pot achizitiona bitcoin"
danuț mamă, tu știi cât costă UN bitcoin? mai bine ia-ți alt pc să nu mai auzi dintr-o data un sunet ciudat când te joci
Eu vorbesc de site-uri de investitii, of of...
Dănuț mamă, repet: tu știi cât costă UN bitcoin?
Te rog eu, nu mai vorbi tu cu mine asa ca nu cred ca esti mai "batran" ca mine
Sunt cativa care ti-au explicat deja ca preturile fluctueaza foarte mult, care ar fi valoare unui bitcoin etc. O sa fiu pe subiect, un site sau aplicatie de pe care poti achizitiona cryptomonede (sau care ar fi dupa parerea mea unul dintre cele mai bune) este Binance. Este un site/aplicatie foarte usor de folosit dar pana la urma nu conteaza website-ul de pe care faci tranzactii, ci experienta pe care o ai in acest domeniu. Cu 5 euro nu te astepta sa castigi ceva masiv si pe termen scurt. Sfatul meu este ca inainte sa investesti in ceva, documenteaza-te cat mai mult si investeste o suma mai mare daca vrei sa ai rezultate la fel. Dar ai grija, nu investi decat bani pe care esti dispus sa-i pierzi.
Valoarea curentă a unui Bitcoin este aproximativ 35.000€ si are fluctuați de la o zi la alta. Situri din care poti achizitiona astfel de monede sincer nu știu pentru că eu unu nu cred in astfrl de " investiții ". Vrei să faci investiții investește in ceva real. Fie cash ( gen valută, euro, lire, franci elvetieni, dolari ) sau in metale prețioase gen aur, platină, argint sau chiar pietre prețioase sau semi prețioase. Da e adevarat iti trebuie un capital serios nu 5€ dar e mult mai sigur. Investițile astea in " monede virtuale " e un joc piramidal efectiv cei care au pus baza astfel de monede profită si e posibil să dispară peste moapte. Poate sunt eu prea exagerat dar merg pe principiul ce e in mână nu e minciună.
boghdi întreabă: