| Jitea a întrebat:

Salut TPU,voi ce ziceti,uitati situatia:
Locuiesc undeva intr-un sat, la 10 km de oras,nu asta e ideea
Insa aici,este un liceu, 9-12,si gradinita + elementara deci de la ora 8:00 pana la 20:00 sunt non-stop copii...
Ce vreau eu sa spun ca fix in fata liceului este o cladire abandonata,eu as vrea sa o cumpar, si acolo sa fac o shaormerie...ce spuneti? mertia? se scot banii din asta?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are rost sa te apuci la sat de asa ceva, si la mine s-a deschis asa ceva(la mine in sat) a functionat cateva luni dar a dat faliment.
La sat sunt multi adulti(adultii nu prea cumpara, daca cumpara cumpara din joi in Pasti) iar copii de gradinita nu stiu sa cumpere si ma indoiesc ca parintii o sa le cumpere(le dau pachet de acasa) cat despre liceu, daca sunt putine clase in liceu cum ar fi 4 o sa cumpere putini, nu te astepta sa cumpere toti, si daca vor cumpara putini iti dai seama ca nu-si vor permite zilnic. Cat faci din afacerea asta la sat, cat mai dai la anaf, fisc, etc nu ramai cu nimic, plus ca trebuie sa cumperi ingredientele, la oras e mai profitabil, ca e mai multa lume, mai multe scoli, licee etc. Mai multi bogati care sa-si permita.

| Jitea explică (pentru anonim_4396):

Zona rurala,dar,au foarte multi bani, am urmarit situatia, uite, acolo este si un magazin, care vinde "sandwich-uri" pune 2 crenvusti, o jumatate de paine, si cere 5 lei, sau 2 felii de salam, tot 5 lei, si se cumpara in nestire,+ cei tineri ( nu neaparat din liceu) majoritatea, pleaca seara la oras (10 km primul oras) pleaca sa manance shaorma,sau alte chestii de genul,au banii,multa lume de aici, in schimb cum zici tu, am vazut situatie, s-a deschis intr-un sat vecin ( mai sarac) un restaurant cochet, tot asa in 2-3 luni a dat faliment...

| christall a răspuns:

Un chiosc cu de toate da, un croisant, o napolitana.d -astea, dar shaormerie nu stiu daca merge si daca primesti avizele sanitare.