| andrekaa a întrebat:

Vreau cat mai multe detalii despre site-ul ebay. Cum pot comanda? Daca pot platii la primirea coletului? Daca e un site serios, adica daca primesc produsele din imagine si de ce am nevoie pentru a comanda. Funda celui mai bun raspuns :*

2 răspunsuri:
| SmokeyEye a răspuns:

Ai nevoie de cont bancar, paypal, plata in avans, e la fel de serios ca si astea romanesti( okazii, tocmai) ca doar cumperi de la niste oameni, majoritatea chinezi- cu care negociezi pretul, cum iti este norocul... Eu am patit sa primesc din 100 bucati cateva defecte dar e de asteptat. daca cumperi la bucata...noroc sa ai.

| mihai69 a răspuns:

Saitul e serios. Vânzătorii care listează produse acolo... fiecare cum l-a făcut mumă-sa. Adică poți să ai ghinion și să dai de unul care vrea să tragă țeapă și... ți-o iei. Are însă avantajul că operează pin PayPal și există opțiunea de „money back guarantee" - adică dacă nu primești ceea ce ai cerut, poți refuza plata și îți iei banii înapoi. Plata se face în momentul comenzii, nu se acceptă ramburs.
Ca o concluzie - utilizatorii care vând acolo diverse produse sunt în general de bună credință iar marfa e ca în poze. Dar nu te baza pe asta când faci o comandă! Solicită detalii vânzătorului, verifică-l (măcar te uiți ce „istorie" are acolo; userii fără alte vânzări anterioare, care vin din prima cu nu-ș' ce superofertă sunt clar de evitat).
Eu am luat (deocamdată) doar un produs de pe eBay și totul a decurs OK. La fel și de pe Okazii. Dar asta nu e o garanție. Cu siguranță mai sunt și „țepe".