Schimbă-te pe internet 4G Cu Wimax viteza este egal împărțită între toate dispozitivele conectate și ai internet oriunde ești în zona de acoperire din România.
Trebuie sa iti cumperi un router wireless(in jur de 150 lei unul mai bun), apoi il instalezi, si ai wireless.
Salut,
cel mai bine e ca sa ti cumperi un router wireless( asta daca nu ai deja unul) si e bine sa ti l alegi pe masura nevoii tale, adica nici pera scump si puternic(numa in caz ca ai nevoie si l folosesti) si nici pera ieftin.
apoi va trebui sa petreci ceva timp ca sa ti configurezi routeru. asta depinde de router( by the way cei de le rds nu ti ofera consultanta pentru un router, ei doar pentru conexiunea directa, adica cablu direct in calculator sau laptop)
in rest,
mult spor.
Te salut Ady.Am vazut ca vrei sa iti bagi internet wireless in casa si am zis sa vin sa te ajut eu cu ceva.
Reprezint o companite de telecomunicatii ce are ca domenii de activitate internet 4G-videotelefonie-telefonie mobila, publicitate, televiziune.
Putem distribui oriunde in RO internet de ultima generatie, 4G ( e wireless). Traficul este nelimitat, vitezele sunt foarte bune in comparatie cu modem-urile 3G de la Orange, Vodafone, Cosmote.
Pentru detalii, astept un mesaj de la tine.
Bafta!