Te trimite la medicul lor de medicina muncii care iti face chestia gratis si iti da o fisa care o dai impreuna cu actele de angajare.
Raspunsul ce l-ai premiat este incomplet: daca nu-ti face fisa gratis, platesti dar ceri factura la cabinetul de medicina muncii pentru firma ta. Sunt obligati oprin lege sa ti-o deconteze ulterior. Faci o copie dupa acele acte si le pastrezi. La mersul la cabinet sa indici pentru ce firma iti trebuie.
Da,am premiat raspunsul gresit, n-am stiut, am aflat ca trebuie sa ma duc la medicul de familie pentru adeverinta si dupa la cabinetele specializate.Multumesc pentru raspuns.
Ai "citit pe internet" pe saitul angajatorului sau unde? Asta conteaza destul de mult.
Daca angajatorul a scris asta pe internet poti face referire (sa intrebi) daca si in ce conditii "te poate ajuta". Daca "e scris pe internet" si daca ceeace e scris se refera la o lege sau instructiune, poti si atunci face o referire (diplomatic, ca românii sunt tifnosi).
Daca nimic din cele de mai sus nu e valabil, poti intreba "nevinovat" daca nu se pot gindi ei sa te ajute cu fisa medicala.
Dupa lege, nu. http://bit.ly/2HCZlA3