| beniamin1994 a întrebat:

ziceti-mi si mie metode de facut bani. dau funda celui mai bun

7 răspunsuri:
| Pământul a răspuns:

In urma unui studiu intocmit de o echipa de paleontologi, s-a ajuns la concluzia ca banii, in 86, 4% din cazuri, se obtin din munca, fiind vorba despre angajarea cu contract in 63% din respectivele cazuri.

Eu sunt mare fan al paleontologilor si iti recomand.

| Niiiicu a răspuns:

Ce greu este, te duci la munca nu astepti sa pice banii si aia e...

| Mihail2020 a răspuns:

Toti va întrebati daca se pot face bani pe internet, unii considera ca da iar
altii ca e imposibil!

De aceea vin sa va ajut si sa va spun DA ESTE POSIBIL!
Înarmati-va cu rabdare si la sfârsit culegeti roadele!
Imbinati utilul cu placutul intr-un joc de strategie gratuit in care profitul poate fi schimbat pe bani reali.

Inregistreaza-te gratuit:
http://www.marketglory.com/strategygame/demonul112

| Sănduțța a răspuns:

Hei! Cauti pe net diferite firme de bussines, care fac oferte de felul asta: un obiect, de ex. este pus la bataie pe gratis, insa in ora respectiva, secundul respectiv etc; trebuie sa apesi pe un buton, sa scrii repede un cod. Daca castigi acel lucru, il iei din posta si te duci la piata si il vinzi big grin

| FlorinM28 a răspuns:

Uite pe goo.gl/AV46yY gasesti cateva idei. Sper sa-ti fie de folos.

| st3fDub a răspuns:

Salut! In primul rand un loc de munca. Poate sa fie full-time, poate sa fie part-time.Te orientezi pe ce iti place, unde ai sanse de angajare, program care iti convine si asa mai departe.Mai te poti baga la diverse firme gen Avon,Oriflame,Federico Mahora, pentru castiguri mici sau te apuci de pus la pariuri, desi nu e o sursa sigura si constanta de castig, desi la mine functioneaza binelaughing. Cauta la companiile de call center pentru un loc de munca, entry-level.Eu am lucrat pe limba engleza.Salariul nu era foarte mare, dar ma descurcam. Aveau program flexibil, nu afecta cursurile la facultate.Cunoastera unei limbi straine foarte bine constituie avantaj.Multa bafta!

| super12cool a răspuns:

Http://www.seosprint.net/? ref=2054562
stind la calculator dai clic pe reclame mai gasesti situri de genul si cu incetul faci bani
sau o alta metoda mai reusita si mai putin timp sa astepti iti creezi un cont pe webmoney pui 5 euro adica incarci contul apoi suma aceasta o trimiti pe un portofel care iti intoarce dublu iata si portofelul E356332635724 dar nu iti rocomand sa trimeti mai putin de 5 si mai mult de 15 pentru ca le ia si nu le intoarce eu fac zilinic 30 de euro pun 15 si primesc 30 bafta banii se reintorc timp de 1 h

Întrebări similare