anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor.As vrea sa intreb ce se intampla daca ramai pe sold negativ pe cardul de credit pe contul virtual(in cazul meu la raiffeisen) si in acelasi timp nu mai detii cardul? Il mai poti inchide,fara alte riscuri avand in vedere ca, creditul pe negativ nu e extrem de mare.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la ei la banca si intreaba i pe ei

| zilog a răspuns:

Mie mi-au trimis scrisoare acasa că o să mă dea în judecată ca este posibil să cedeze creeantele doar pentru 50 BANI

Ei au un computer un server cu un soft care nu gândește ce face
asa este programul lui daca esti dator 10 bani am si hartie trimisa pentru 10 bani
mai mult i-au costat plicul scrisoarea posta de cat acei 10 bani

si server-ul respectiv trimtie la imprimata instiintarea respectiva

si iti vine o scrisoare acasa

Aștia de la raifaissen mi-se pare ca au cela mei mari PENALITATI si dombânzi la banii pe care lii datorezi din penalitati apoi dobanda la dobanda ca la cămătari și se poate ajunge la sume astronomice in timp relativ foarte scurt pentru
iti pune dobanda la dobanda apoi iti calculeaza ca si cand ar fi datorie si luna urmatoare ei considera ca ai datorie banii pe care nu i-ai dat
si iti pune din nou dobanda la suma datorata
asa ca datoria ta mi-se pare ca va creste exponențial
adica logaritmic daca știi ce înseamnă logaritmic!

Stii ce inseamna crestere exponentiala sau crestere logaritmica!?

| zilog a răspuns (pentru zilog):

Am uitat să îțî spun să te muți la banca transilvania pentru că ăștia sunt oameni români care țin cu românii, pe când la banca raifaisen sunt rusi patroni si de ce ar tine ei cu alte natii de oameni?
Eu am avut card la banca raiffaisen dar au fost foarte stresanti.

Eu ar trebui să ii laud pe cei de la banca raiffaisen pentru ca am lucrat si eu putin la ei ca si angajat pe partea de securtate a datelor prin firma forte divizia de securitate care a fost cumparata de simens
Daca esti angajat te rop cu cartea baga la carte in tine intenesiv intensiv intensiv daca ai vrea sa inveti tot ce se cere sa stii ar trebui ca in primul an sa ai doar 4 ore pe zi pentru tine in rest sa bagi informatii in tine sa devii toba de carte.