| EdyMI a întrebat:

Salut tuturor, as vrea sa stau un an-doi in străinătate sa strâng niște bani. De muncă am găsit in toate țările, nu e problemă, întrebarea mea e care dintre cele 3 țări e mai avantajoasă, Spania, Italia sau Franța? Mulțumesc anticipat

4 răspunsuri:
| frateletudor a răspuns:

Avantajoasă din ce punct de vedere?/ Depinde de felul tău de a fi, de personalitatea ta, de așteptările tale. Iar răspunsul ar trebui să-l primești (în cazul în care îi dai detaliile pe care ți le-am enumerat cu câteva litere mai înainte) de la o persoană care a locuit în toate dintre cele 3 țări enumerate; și chiar și atunci ceea ce o să-ți scrie el va fi doar părerea lui care se prea foarte poate să difere de ceea ce ai crede/ ai vrea/ ai gândi tu în momentul în care ai lua contact cu cultura țărilor respective. Eu zic, mai degrabă, să mergi, să vezi, să nu îți stabilești "cea mai bună decizie" sau "cea mai bună țară dintre cele trei", ci să experimentezi și să încerci să te descurci oriunde ai fi (ceea ce nu cred că va fi greu având în vedere că ți-ai găsit de muncă în toate trei). Ca răspuns final aș zice așa: mergi în toate trei, ia-le la rând și să ne spui și nouă răspunsul la întrebarea pe care ai pus-o aici după ce faci asta. Ahoi matelot!

| EdyMI explică (pentru frateletudor):

Îți mulțumesc pentru răspuns și pentru timpul tău acordat. Mă refer din punct de vedere al cheltuielilor, al oamenilor dacă sunt primitori cât de cât. Am uitat eu să precizez happy Apreciez răspunsul tău