| EnglishMan97 a întrebat:

Salut tuturor!
Este posibil sa castigi bani pe urma unu blog?
Si daca DA, spuneti-mi ce trebuie sa fac.

Funda!

1 răspuns:
| evelin33 a răspuns:

Poti castiga bani :) In primul rand trebuie sa iti alegi o nisa. Adica un domeniu micut, un public tinta anume. Apoi, pe domeniul ales de tine incepi sa scrii. Articole frumoase, originale si interesante pentru publicul tau. Inscrie website-ul in www.trafic.ro pentru ca tu si ceilalti interesati de blogul tau sa poata vedea statisticile si traficul pe care il genereaza. De acolo vor veni banutii;) Urmeaza apoi un proces de promovare. E compus din doua parti: pe de-o parte SEO, pentru a aparea in cautarile de Google, si pe de alta parte promovare bazata pe marketing online. Vorbeste si cu alti bloggeri sa te promoveze. Schimb de linkuri, Guest post, orice iti pot oferi. Odata ce ai un trafic mare, vei putea scoate bani din publicitate. Ex concret: eu sunt o firma ce vand un parfum de dama. Vreau sa il promovez. Tu ai un blog care se adreseaza femeilor, unde femeile intra si citesc articolele tale. Daca publicul tau coincide cu publicul meu eu te voi plati ca tu sa-mi afisezi un banner cu parfumul, sa scrii un advertorial ( un fel de recenzie a parfumului). Cam din publicitate iti vei scoate apoi banii. Evident, eu ti-am dat un exemplu banal, insa optiunile sunt infinite. Mult succes

Întrebări similare