| dinucristian2000 a întrebat:

Salut tuturor. Saptamana aceasta am tot stat si am inceput sa caut siteuri pe care sa faci bani completand diferite survey-uri. Singurul pe care l-am gasit sa si mearga este mob rog dar nu primesti nimic si nu gasesti nimic. Din cate am inteles este o platforma destul de veche care dadea roade in trecut, dar acum nu. Intrebarea mea este urmatoarea: Exista siteuri asemanatoare pe care poti face bani? Si daca da, Care? Celui mai bun si folositor raspuns acord funda! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Chiriac_Cosmin_1999 a răspuns:

Cauta pe Youtube la Andy Popescu cum sa faci bani gratis si sigur... daca ai rabdare faci...si poti folosi aceeasi aplicatie pe telefon de 2 ori constant pentru profit dublu. daca iti sunt de ajutor poti da o fundawinking

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tu consideri 1$ pe luna bani atunci mai gasesti cateva site uri de genul.

| dinucristian2000 explică (pentru suntserios):

Metoda lui e buna doar ca nu e eficienta... intr-adevar un dolar pe luna nu e ok pentru ce ma asteptam eu si nici macar pe rig nu merge minatul ca am mai incercat... asa ca pica dar multumesc de ajutor tuturor!

| razvan34567 a răspuns:

Https://ytimoney.xyz/117457120213658/ poti incerca acest site

| Dragos77xyz a răspuns:

Https://ecmero.com/? ref=199850 poti sa incerci si aici, raspunzi la niste intrebari despre o reclama si castigi in 0, 5 si 8 euro pe chestionar