| ElenaSt2011 a întrebat:

Salut tuturor. Stiti vreo firma care ofera sansa de a lucra online (de exemplu, care sa ofere typing jobs) si chiar plateste, nu ma intereseaza ca salariul sa fie exceptional, ci unul mic sau acceptabil?

Am vazut cu putin timp in urma un anunt pe Facebook postat de Karen Visagie, in care scria ca se cauta dactilografi care sa lucreze de acasa pentru 35 companii, ca se accepta angajati din orice parte al lumii si ca trebuie sa platim o singura data o taxa de 250 Rands (moneda oficiala in Africa de Sud, care transformata in Euro vine aproape 18 Euro), pentru materialele de training.

Am intrebat-o daca suma asta poate fi dedusa din primul salariu, (dar i-am pus si alte intrebari).

La o parte din intrebari mi-a raspuns, la intrebarea de mai sus, inca nu.

Stiti pe cineva care a colaborat cu aceasta doamna sau cu alta firma, care ofera munca care poate fi facuta la computer, de acasa, fara sa ceara bani in avans?

Daca da, VA ROG din suflet scrieti-mi, pentru ca am aproape 45 de ani si este foarte greu sa imi gasesc un loc de munca in orasul meu.

Le multumesc anticipat, din suflet tuturor celor care imi vor raspunde.

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

O multime te tepe online vin dinspre Africa de Sud, in speta Capetown, dar nu numai.
Aceasta Karen Visagie e din Capetown, dupa profilele online de FB, etc.

Nu-ti recomand sa trimiti vreun cent inainte, e vrajeala 1000%.
Eu cu siguranta nu as trimite.

Cauta in orasul tau sau in tara in general.
Lucrez in Germania la o firma, si la departamentul unde sunt acum, luam in fiecare vacanta elevi (nivel liceu) sa ne ajute la actualizarea bazei de date.

Mergi la AJOFM si citeste anunturile. Poate gasesti si asa ceva. Sau pune tu un anunt la ei.

Am si eu ceva de redactat in Excel (un fel de baza de date, partial pentru uz personal, partial pentru a-mi usura activitatea la job), insa inca nu am pregatit cele necesare.
Cand e gata te contactez pe privat daca doresti.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și eu caut de mulți ani și nu găsesc așa ceva.
Cei ce îți cer bani ca să îți găsească ei, sunt țepari, din ăștia găsești câți vrei. Dacă ai bani de pierdut ca să înveți o lecție, trimite.