anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Un prieten de-ai mei vrea sa isi construiasca un Mall in Bucuresti si vrea sa stie cat il costa sa il construiasca si sa arate ca si Mega Mall etc cu multe magazine in interior. De asemenea este interesat sa il cumpere direct construit 100% dar nu stie unde sa se uite si pe ce site-uri.PS: Doreste sa il construiasca si sa fie el singurul patron al intregului Mall

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cind ii spun cate o chestie din asta neveste-mii, stii ce imi zice? - "Vise, neica, vise!"

| Violleta2022 a răspuns:

Daca prietenul tau vrea sa-si construiasca un Mall, inseamna ca are destui bani (milioane de euro), sa caute o firma de constructii care sa-i faca un proiect si o estimare de pret pentru toata lucrarea, nu sa apeleze la prietenasi care nu au habar de asa ceva.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și prietenul te întreabă pe tine, și tu ne întrebi pe noi. Și după ce o să știe cât îl costă, ce o să facă cu informația? Nimic.

| johnnny123 a răspuns:

Perfect, să-i spui să-ți dea și ție măcar două etaje de parcare subterană ca să ai unde să-ți ții colecția de hypercar-uri.

| Romeo666 a răspuns (pentru johnnny123):

I-am spus dar nu vrea.Este chitra mare

| johnnny123 a răspuns (pentru Romeo666):

Eu zic că pentru o colecție imaginară este perfect un mall imaginar.

| KR0N5TADT a răspuns:

Cam 170.000.000 euro. Ai grijă să nu-ți răcească marmota, că o să rămâi cu ciocolata neambalată.

| TalentDinPântec a răspuns:

Am eu unul de vânzare în București.

| Romeo666 a răspuns:

Tu esti al 2-lea