anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,, un sfat daca se poate am 20 de mii de euro stransi si un salariu net de 3000 lei si vreau sa fac un credit sa imi iau o casa. Intrebare mea este ce credit credeti ca ma ajuta cel mai mult, credit ipotecar, credit imobiliar timp de 30 ani? Eu m-am gandit la un credit de nevoi personale pentru 8-9 mii de euro plus ca am rata fixa timp de 5 ani m-am gandit ca poate gasesc si ceva cu 30 de mii de euro 1/2cam sau ceva acolo in Bucuresti, voi ce sfat imi dati?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Casă de 30 mii de euro in care să și locuieșt? Puțin probabil dar dacă tu zici că găsești, succes

suntserios
| suntserios a răspuns:

Credit imobiliar bineînțeles. Ai o dobândă mai mica și o perioada mai mare de rambursare. Dobânzile la credite de nevoie personale sunt acum foarte mari.

| mgtow a răspuns:

Asigurate sa ai rata fixa pe toata durata contractului, daca ti se zice variabila si vine o criza de noaptea mintii o sa pierzi casa si banii investiti. Rata fixa = dobanda nu se modifica, pretul final ramane cel stabilit in contractul de vanzare - cumparare. La 30.000 eur gasesti ceva pe la tara sau intr-un oras rau famat. Preturile la imobile sant ca in occident de la 80 000 euro in sus pana la 400 000 eur

| StoicAnalysis a răspuns:

Mai intai cauta cel mai convenabil imobil pentru tine, si abia apoi iti pui intrebarea asta. Plus ca ai pe net simulatoare de credite la fiecare banca aproape.