anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vreau sa cumpar un calculator la 600lei (6 milioane) si il cumpar prin livrare cu verificare si am doar 5 minute la verificare...cum sa fac sa nu iau teapa? adicaa, cand ajung acasa..sa nu mearga? doamne fereste..calculatoru este foarte bun, din cele spuse + aspect..baiatul vorbeste foarte frumos :d
cum sa fac sa stiu sigur ca merge?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut.Tu trebuie sa stii de acum ce configuratie trebuie sa aiba acel calculator.ca doar nu l-ai cumparat dupa ureche. Cand vine, il pui la monitor, il bagi in priza si vezi cam cat de repede intra in windows.Nu trebuie sa depaseasca max doua minute. Dupa ca aintrat in windows si ti-a aarut my computer pe ecran, dai click drepta pe my computer si apoi proprietes.Acolo vei vedea ce procesor si cati mb rami are.Asa vezi daca corespunde cum v-ati inteles.Mai trebuie sa mergi in start-run si sa scrii in acea casuta dxdiag si dai ok. In fereastra ce va aparea ai date despre video.Memoria palcii video acceptabila trebuie sa aiba cel putin 164 mb sau macar sa corespunda cu ceea ce ai comandat tu.de asemenea cand deschizi vreo iconita sau ce are pe el trebuie sa se deschida repede in functie de ce windows are bagat.cam atat zic eu, daca are cineva de completat ceva, s-o faca.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si sunt sigur ca cine iti aduce calculatorul te va lasa 10-15 min sa faci asta, il inviti inauntru la o cafea, pentru ca el trebuie sa astepte pentru al controla tu. Spune-ne ce windows ruleaza pe calculatorul acela si te vom ajuta sa-l controlezi din start.de exemplu la win xp trebuie sa dai clcik pe start si apoi pe run ca sa poti scrie in continuare ce am zis.dar la win 7 nu exista run acolo si trebuie sa scrii tu run. Daca nu ai cunostinte despre asat si esti novice in calculatoare, tot ce trebuie sa faci este sa vezi viteza de reactie a calculatorului, sa vezi cat de repede raspunde la click-uri.Si binainteles ca in 5 minute poti da clcik dreapta pe my computer si prprietes, sa vzi ce procesor are si de cati mb ram este
Sa nu uit, trebuie buie sa mai dai my computer-local disc "C"- proprietes si sa te uiti la capacitatea hard disk-ului, pentru a nu avea supriza si sa fie mic de tot, ci sa corespunda cat a zis acel baiat care vorbeste frumos.happy
Succes.

| vioreltt a răspuns:

Daca stai la casa, deschizi poarta sa intre soferul cu masina in curte, scoti un monitor si o priza si vezi daca merge! happy
Sau daca stai la bloc roci soferul sa te lase mai mult timp, si ii dai si tu un ciubuc de o bere laughing!
Multumesc!

| HunkMan a răspuns:

Ai dreptate, il rog sa astepte 10minute..si ii dau ceva :d mai astept pareri

| HunkMan a răspuns:

Frate,nu stiu..curieru nu vine fix acasa..cred? si ma lasa sa ma uit doar in cutie..are windows 7 instalat, licentiat