| robertp1 a întrebat:

Salut, vreau sa imi fac card la BRD, ca la BCR am auzit ca au comisioane mari. Vreau sa stiu la BRD imi cere taxa sa fac card? Sau ma pacaleste ca altii ca prima luna nu ia niciun comision si taxe peste taxe, si luna urmatoare imi ia taxe? Vreau sa stiu de la cineva care si-a facut acum recent card, sau acum cateva luni, cap pe net gasesc doar de acum 2-3 ani postari, multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| LastMimzy a răspuns:

Eu am la BRD (pentru alocatie), comisioanele sunt destul de mari..eu de exemplu intr-o luna pot scoate 40 de lei, in urmatoarea 30 si tot asa(alocatia fiind de 42 de lei)

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cele mai mici comisioane sunt la Banca Transilvania. De fapt la card nu-ti ia de cat 0, 30 lei pentru interogare sold. In rest, nimic!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nicio banca nu iti cere taxa pentru card, in schimb paltesti lunar un comision de administrare a contului. BRD are comisioane mari si mai platesti si la interogarea soldului parca.

Iti recomand ING, au cele mai mici comisione, doar 4 ron pe luna, comision 0 la extragere, la interogare sau la plata la POS.

| robertp1 explică (pentru suntserios):

Nu am banca ING in oras, deci este exclus