Website pentru ce? Website-urile de obicei sunt facute sa promoveze ceva. Daca vrei ceva ca lumea trebuie sa iti cumperi domeniu (Adica numele siteului) care poate sa fie intre 20-200 de Euro si apoi sa platesti lunar un host de inca 5-50 de Euro pe luna. Si pe deasupra iti trebuie cunostinte serioase de programare pentru crearea si administrarea lui. Asta daca vrei sa fie al tau si sa poti castiga si bani din el daca o sa ai trafic pe el. Daca vrei ceva gratis sunt mai multe servicii care te lasa sa iti faci un site pe siteul lor. Poti sa cauti pe google "Make your free website" si vezi care iti place mai mult. Toate au stiluri diferite.
Mulțumesc, știu ce presupune, știu și progamare știu și de host și de domeniu. Vreau o idee de domeniu, un nume vreau. Hai un brainstorming, cine vede asta să spună ceva ce-i trece prin cap. Ceva ce ar suna bine pentru o firmă de exemplu. Mulțumesc, cea mai bună idee o aleg!
Numele firmei. Zi maca in ce domeniu. Nu poti pune domeniu carparts.ro si tu sa vinzi salam.
Nu mi-am dat seama ca tu vrei exemple de domenii, am inteles din intrebare ca nu prea stii multe despre domeniu (adica site-uri, programare si cum functioneaza).
Știu lucrurile astea, sunt student la AC, "numele firmei" vorba vine... vreau ceva în general, de exemplu am fondat romanianbusinessclub, vreau să-l fac puțin mai general, gen businessclub dar domeniul acesta este luat, la.com mă refer, spuneți-mi diferite chetii, pot fi și abrevieri, gen olx. habar nu am, ceva să sune frumos, gfk, gif, gift, firstclass ...habar nu am ceva să nu fie luat Mulțumesc.
Sincer, cred ca toate numele bune sunt luate. Chestii precum OLX ar putea fi orice, nu cred ca OLX e o abreviere de la ceva... O sa ma gandesc si daca imi vine un nume o ti-l scriu.
Acum chiar nu imi vine nimic oricat ma chinui, scuze...
Nu e bai! nu ți-a venit vreo idee?
Uite o idee faina. gamido.ro, sau lashipo.ro. Daca ai nevoie de ajutor te pot ajuta eu, daca ai nevoie de un webhosting ieftin si bun gasesti la www.hostideea.ro.