Dropshipping-ul e perfect legal. În fapt ești un reseller, la fel ca 95% dintre companiile care vând produse în lumea asta (profit axat pe adaos în reselling). Avantajul e acela de a nu trebui să intermediezi întreaga operațiune, dezavantajul e că depinzi de seller și că, în general, adaosul comercial pe care poți să-l practici nu-i cel mai mare. Depinde totul de strategia de management și marketing pe care ți-o vei creiona, de platformă, de produs, de înțelegerea pe care o faci cu seller-ul și așa mai departe. Poți opta separat și pentru un mini stoc la tine,. pentru momentele în care anumite produse sunt rătăcite de către seller. Ca idee, e un model de business destinat celor care nu vor să investească masiv. Altfel, risks vs. rewards va trebui să calculezi tu, pentru că există nenumărate constante (nișă, produs, calitate, preț, plan de marketing, buget).
Am incercat si eu, e cale lungă. Aparent daca nu ai licenta pentru unele produse esti amendat?♂️ ear ca bonsus am fost suspendat pe viață pe platformă. Ok nu pe viață daca imi fac alt email pot incerca iarăși dar asta e... Orcum potential este!
AlexFrandos întreabă: