anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut vreau sa-mi cumpar o veverita de pe olx, si mi-a trimite veverita pe tren nu prin curier olx ...Adica m-am inteles ca mi-o trimite pe tren si eu platesc la controlorul de pe tren drumu si omului respectiv i bag bani in cont bancar dupa ce primesc veverita, daca nu i mai dau bani imi poate face ceva cineva? el nu are acte pe veverita etc...Ma poate da la politie? Daca roaga pe cineva de pe tren sa mi-o aduca o face pe propria raspundere nu? poate sa o fure cel la care ia dato sa mi-o aduca adica un om necunoscut nu?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te gandesti sa i-o furi si nu stii cum sa faci? Crezi tu ca e bine sa devii hot? Fiindca vei ramane intreaga ta viata un hot, indiferent ce vei face in viitor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti e frica sa nu ti o fure pe tren ca sa o poti fura tu? looool

| nirocino a răspuns:

Păi are martor pe controlor şi ăla nu-ţi dă şi anume veveriţa dacă nu-l plăteşti!
Ok, îl plăteşti pe naş să-ţi dea veveriţa şi ţi-o dă (veveriţa) dar nu e prea frumos din partea ta să-i dai ţeapă vânzătorului de pe OLX. Dacă vrea te găseşte şi n-ai viaţă nici cu veveriţa care se poate răzbuna crunt pe tine, dându-ţi cu alunele în cap.
P.S. Să nu-i dai nuci! (de cocos)

| Robotzzzi a răspuns (pentru nirocino):

Da voi face asta pentru ca si eu am dat 900 lei pe o veverita si mi-a trimis-o aproape moarta si am platit inainte sa o vad.Mi-a murit dupa cateva zile.Am mers la politia degeaba mi s-a spus ca pe propria raspundere cumpar de pe internet.Ce parere ai?

| Brigaela a răspuns (pentru Robotzzzi):

A, si tu vrei sa demonstrezi ca esti mai rtau decat el, ca ii esti inferior, ca poti face o nemernicie si mai mare? Te temi ca se simte prost si vrei sa-i arati ca sunt alti mai rau ca el, nu?

| nirocino a răspuns (pentru Robotzzzi):

Vanzarile pe net se bazeaza pe incredere reciproca si intr-adevar exista intotdeauna un risc.
Daca primesti veverita in conditii bune si esti multumit, ar fi corect sa ii platesti omului banii stabiliti.