| Sawarekh a întrebat:

Salut, vreau sa-mi fac SRL, pentru a lucra ca agent imobiliar.
As avea nevoie de ajutor si sfaturi deoarece nu mi-am facut niciodata firma.
Pana in momentul de fața, am niste foi care trebuie sa le completez, dupa ce le completez, care este procedura?
Merge sa ma duc si Vineri, sau mai bine incep de Luni procesul?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie sa mergi intai la Registrul Comertului, unde vei fi indrumat pas cu pas la tot ce ai de facut.
Paralel, cauta-ti si un contabil, care cunoaste intreaga legislatie financiara in vigoare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îl începi cât mai repede. Dar ca să câștigi bani ca agent imobiliar este o profesie care necesită niște abilități. Dacă nu le ai, îți va fi foarte greu. Așa că, ca să vezi cu ce se mănâncă treaba, este preferabil să te angajezi ca agent la o agenție deja existentă și să faci practică acolo câteva luni bune.

Răspuns utilizator avertizat
| BabaOarba a răspuns:

Nu faci nimic pana nu discuti cu un contabil. Multi contabili fac si inregistrari de firme, sau daca nu fac in mod sigur stiu juristi care fac asta. Din moment ce firma este infiintata, incepi sa ai obligativitate de depunere diverse declaratii catre stat. Toate acestea nu trebuie ratate, altfel o sa ai parte de amenzi si alte probleme mai repede decat ai crede.

Mai mult, contabilul te va indruma inca de la inceput ce sa faci cu documentele, deoarece inclusiv anumite cheltuieli pe care le ai INAINTE de infiintarea firmei le vei putea recupera. Dar ai grija sa gasesti un contabil bun, nu unul ieftin si prost care te poate baga in belele mai mari decat daca ai face singur totul, fara sa stii ce sa faci...