Eu recomand Raiffeisen-ul, si card Mastercard, ING-ul is cei mai mari tepari, au pacalit la greu oamenii cu asigurarile, si cu pensiile private.
Eu lucrez cu Raiffeisen-ul de ani de zile si sunt seriosi, si din cate stiu eu am si optiune la card pentru securizarea operatiunilor on-line.
Fa-ti un card la ING in euro, platesti 15 euro/an, iar suma de retragere este 0%. Bafta
Raiffaisen are cele mai scumpe sericii + ca acu cate zile unii,, baieti cu minte,, acu clonat siteul banci. Puteti pierde toti banii.
Eu am 4 carduri la Transilvania, tu daca vrei pentru tranzactii online/internet du-te la banca si cere card Visa Electro... Dupa o saptamana, dupa ce til face... cere sa iti mareasca limitele la maxim ca sa il poti folosi la tot ce ai tu nevoie.
Din cate stiam Raiffaisen are cele mai avantajoase, dar oricum, toti stiu sa-si traga banii.
Salut luky63.
ING a creat un astfel de card special pentru plati online, se numeste ING WebCard.
Nu ai decat de completat un formular online, iar apoi trebuie sa faci o vizita la un sediu ING pentru. a-ti ridica noul card. Din pacate nu stiu limita de depunere. Primele 3 luni le ai gratuite si in plus, mai ai parte de cateva facilitati. Comisionul de retragere la bancomatele ING stiu ca este de 0, 5%. Pt. mai multe detalii, aplica aici:http://www.ing.ro/......bCard.html
Sper ca am fost de folos! Cheers!