Cam multi bani trebuie sa strangi, ca de castigat, ma indoiesc ca ai cum sa-i castigi.
Poate te pot ajuta parintii, bunicii.Cand o sa fie ziua ta, printr-un mod politicos, roaga-i sa-ti dea banii in loc de cadou.
Ca de castigat bani, facand o munca oarecare, ma indoiesc ca gasesti undeva la o varsta atat de mica.
Eu vreau doar sa contribui cu bani.
Adica,cum sa contribui? A contribui,inseamna, a participa la o actiune comuna.
Tu vrei, sa-ti strangi banii, doar tu singur, din munca ta? Ma indoiesc ca ai cum, o suma asa de mare!
Sa contribui cu bani - sa particip si eu cu o suma. Nu vreau sa te dai destept aici du-te-n alta parte (ma refer la altcineva).
Pustiulica,ne faci zona Moldovei de rusine! Si asa suntem vazuti ca "mamaligari", acum, tu faci tot posibilul sa ingrosi randul celor care sunt si nepoliticosi! Asa cum spui, ai DOAR 15 ani si inca nu realizezi, ca nu ai cum sa strangi atat de multi bani, destul de repede, ci poate in 2-3 ani(cu cheta de la parinti si bunici).
Pot sa ma dau DESTEAPTA, deoarece pana la varsta pe care o am, am mai invatat si eu cate ceva de la viata.Si apoi, TU, ai cerut ajutorul, ca NOI, sa ti-l acordam.Alege,daca esti destul de matur,care este varianta cea mai buna pentru tine.
Am mai intalnit, destui copii obraznici si aroganti pe acest site; unii si-au revenit, altii nu, pentru cei cu nu, exista IGNOR!
Bine, jigneste-ma... Nu e o problema asta, nu te pot reporta inca doar pentru ca sunt inca ''junior'' pe acest site. Nu e nevoie sa ma jignesti doar pentru ca esti tu mai desteapta. Bine? Acest site nu e facut pentru a jignii persoane, daca ma crezi prost nu te cobori la nivelul meu ok? Tu crezi ca eu vreau sa fac rost de milioane? Nu! Doar... Sa contribui si eu cu putin. Dar, daca o sa-mi raspunzi tot cu jigniri te rog potoleste-te. Ti-am mai spus, nu te cobori la nivelul meu daca esti prea ''DESTEAPTA''. Incearca sa nu te umfli in pene chiar asa. Multumesc de raspuns oricum!
"Reporta"? Gresit!"Raporta", este termenul corect.Aceasta atentionare,nu este o jignire,ci doar ti-am atras atentia,deoarece din greseli se invata.
Apoi,dupa cum vad,nici macar nu stii ce se poate raporta.
Din partea mea,nu ai avut nici-o jignire,dar tu,la varsta micuta pe care o ai,nu stii ce inseamna nici macar bunul simt.Dar sper, ca o sa incerci, macar pe viitor, sa porti un dialog civilizat, mai ales cand nu stii cu cine vorbesti.Ar trebui sa respecti si un tanar si o persoana invarsta, la fel, deoarece toti suntem oameni!
O zi buna sa ai!
Instalare windows-ului costa 50 lei, daca stii sa instalezi un windows...
Stiu dar nu da nimeni 50 de lei, trust me.
C00STY01 întreabă: