Sunt site-uri PTC (pay to click) nu toate sunt de incredere. Dar ca sa faci bani din ele iti trebuie timp, investitie. Un asemenea site iti ofera cam 1 cent pe click tu putand da 10 click-uri pe zi deci faci10 centi. Daca ai 10 site-uri asemanatoare faci 100 centi pe zi (1 euro). Ca sa scoti banii unele site-uri te lasa sa scoti cand ai 2-3 euro. Ca sa faci 2 euro cu un site de ala iti trebuie daca faci 10 centi pe zi...100 de zile (mai bine de 3 luni). Sunt sute-uri unde poti cumpara cu cativa euro (5euro exemplu) upgrade= iti da mai multi centi pe click si te lasa sa dai mai multe click-uri pe zi. Sunt de incredere site-urile unde faci banii greu (nu toate). Eu "m-am jucat" pe cateva site-uri din astea, dar nu mi s-a meritat, sincer este o pierdere de vreme cu ele.
E o schema piramidala, toate astea cu ppc, in plus nu poti fi sigur ca nu e din prima 100% teapa. daca vrei sa faci bani pe internet fa videoblogging sau cauta ceva pe fiverr sau un site de freelance.
Ii faci MUNCIND. Programare, design, editare de articole, sint nspe moduri de a face bani. Rahaturile gen PPC sint doar pierdere de timp.
sandwich1 întreabă:
andreiscripcaru întreabă: