| Antonio_Dan_1997 a întrebat:

Vreau sa va intreb in legatura cu acest site de joburi online:http://www.lucreazaonline.ro/?
am cateva indoieli in legatura cu el, avand in vedere ca sunt necesare date personale valide, as aprecia foarte mult daca ma ajutati.Lucrati pe acest site? ati avut probleme cu datele sau cu site-ul? ati trecut date valide? Mai multe detalii ar fi de folos.Am intrat pe unele site-uri ce trebuiesc accesate conforn jobului ce trebuie facut si mi se par dubioase,ciudate, nu inteleg de ce ar plati cineva ca sa dai share la un joc cu ``barbie``? sau sa iti fac un cont pe nu stiu ce site care probabil este creat de ei, chiar nu inteleg.Si mai mult,nu stiu daca v-ati realizat o imagine de ansamblu despre site, dar ``joburile``pe care ar trebuie sa le indeplinim sunt pur si simplu mistocareli. Daca este cineva care poate sa ma convinga ca acest site nu este o facatura, primeste funda.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| gabriel87000 a răspuns:

Nu este o facatura e nevoie de date corecte despre tine altfel nu poti sa iei bani de pe site. stiu pe cineva care a facut deja a 2 a plata dar.e ceva sigur plateste si bine fata de alte siteuri

0 răspunsuri: