anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu un telefon si as avea nevoie de niste bani(macar 50-100 euro). Imi poate spune cineva vreo smecherie ceva sa fac rost? pleasestraight face...am nevoie neaparat de telefon. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| mgxxtreme13 a răspuns:

Ii tentant da nu prea. nu te apuca. da-l incol de telefon. si eu am lucrat de noapte la brutaria unchiului meu si mi-am cumparat Sony Ericcson K810i. am fost foarte mandru ca l-am cumparat din banii meiwinking

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca ai o suma de bani, poti cumpara diferite chestii la preuri mai mici, le vinzi la mai mare chestii de genu`asta.
Eu asa fac.
Odata ce incepi sa vinzi in felu`asta iti vine inspiratia incepi sa "caci"smecherii laughing
Noroc.

| angel74dm a răspuns:

Dacă afli cum se fac 50-100 de euro printr-o "şmecherie" să-mi scrii şi mie imediat!

| trafikantu a răspuns:

Frate lasa jmecheriile ca nu fac bine. decat sa dormi pe un pat rece departe de casa si sa vezi cerul dintre gratii, mai bine cauta`ti un job daca ai varsta, daca nu explica`le la parinti situatia ca n`o fi dracul asa de negru. eu sunt mort dupa un procesor nou de juma de an, si o iau usor ca am alte urgente acum.

Sfatul meu, ia`o usor.

| TheAndrew a răspuns:

1) munceste 2) economiseste 3) daca esti fata...

| Caaaaalin a răspuns:

1.Fura bani din banca. 2.+18 deci nu mai zic. 3. Du-te si munceste in UE. 3. Fate servitor. 4.Vinde limonada. 5.Invata bine si primesti bursa. 6.Contrabanda cu tigari. 7.Vinde droguri. 8. Poti lucra la un services daca te pricepi la masini. 9.Conpune o melodie. 10.Castiga la loto. 11(Cea mai desteapta). Vinde cate ceva din casa cum ar fi Adidasi, Haine care nu iti plac si altele. Si 12.Creaza un program de calculatoare pe care vei primi drepturi de autor si te-ai scos. Scz si 13. Du-te La Vrei Sa FI Miliardar!(Invata tare). Sper ca te-am ajutat, daca e vreo una folositoare accept funda!

| katy a răspuns:

Si noi avem nevoie de bani, daca afli vreo smecherie sa ne spui si noualaughing

| angel74dm a răspuns:

Da' tu ce gâtu' mă-tii te bagi în seamă? Te-a întrebat cineva ceva? Dacă toată lumea ştia cum se fac 50-100 de euro uite-aşa, nu mai aveam şomeri sau oameni săraci, asta-i spuneam. Boule...

| angel74dm a răspuns:

Homosexualule!

| angel74dm a răspuns:

Jeg penal, ce mai, dă el sfaturi la toată lumea, că altfel moare de plictiseală şi de lipsă de imaginaţie... Ce să mai vorbim. Ce înseamnă "teau" măi analfabetule? Dar "tetea", Creca", "loatele", "ruc" şi "kp"? Învaţă să scrii prima dată, apoi vino cu completări. Gunoiule...