| GabiArian22 a întrebat:

Salutare aceasta intrebare vine din partea unui var de al meu
Daca in momentu de fata am rate la banci diferite. si vreau sa fac un credit. sa le achit imi poate da banca bani? Mentionez ca suma toatala de achitat este 12000 lei noi (120 000 000 ) si am salariu 1300 ron va rog raspundeti serios OFER FUNDA GARANTAT

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In principiu se poate face refinantarea creditelor, respectiv luarea unui credit de la o singura banca si plata celorlalte existente. Pentru aceasta varul tau va trebui sa mearga la toate bancile unde are credite si sa vada conditiile de refinantare ale fiecareia(bancile au conditii diferite de creditare), sa ceara sa i se faca o simulare la fiecare si sa aleaga banca unde obtine cele mai bune conditii, in asa fel incat rata de plata lunara la noul credit sa nu fie mai mare decat suma ratelor de la toate creditele avute in prezent. Succes si numai bine!

2 răspunsuri:
| Dj Boalca a răspuns:

Sunt consultant financiar in cadrul unei firme din Germania, noi nu recomandam credite pe perioade foarte lungi, dar ca sa afli mai multe vei beneficia de o analiza financiara gratuit la mine.astept mesaj pe privat.
STIMA

| Zenithf a răspuns:

Te ingropi mai tare...