| Olariu_Adelin_1996 a întrebat:

Am 19 ani si vreau sa pun pe picioare o frizerie, intrebarea mea e daca stie cineva despre regulile care trebuie indeplinite la sanipid, cate bai, ghiuvete, etc.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La cum scrii, mai continua-ti scoala.

| Simpatic a răspuns:

La 19 ani vrei sa iti deschizi propria afacere, bravo dar ai nevoie de bani ca daca faci ceva asa cu bani putini nu stiu daca iti vei scoate salariul macar, dar e de apreciat initiativa ta.
Nu ma pricep ce avize ai nevoie ca ti-as fi spus.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu se zice ghiuvetă, chiuvetă se zice.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți și cu un singur scaun, și o chiuvetă.
La nici o frizerie nu am văzut până acum să aibă obligatoriu o baie, grup sanitar alături cuplată cu ea. Dar referitor la domensiunile spațiului și dotări este bine să te adresezi direct la SANEPID inainte, ca să nu faci ceva iar pe urmă să nu te avizeze.
Dar nu numai la ei, pompieri, electricitate, apă- canal, primărie, aprobarea firmei pe clădire, ore de funcționare, birocrație.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu cred ca sunt asemenea reguli specifice pentru o frizerie, poti sa o faci si in aer liber daca vrei big grin. Doar altii dau mancare in aer liber si se considera "mai periculos" decat un tuns. Desi poate este si mai bun.

Dar oricum, revenind. Chestia cu baia si alte cele poti sa o stabilesti tu, bai pentru cine, pentru tine? Ca nu merge clientul la baie, din punctul de vedere al unei frizerii unde s-ar tunde numai barbati/baieti.

Trecand peste asta, ar fi regulile de igienza uzuale, sa ai totul dezinfectat, sa folosesti barbicide, curatenie, planul cladirii in caz de incendiu, trusa de prin ajutor, etc.

Numai bine si bafta in ceea ce vrei sa faci!

| zilog a răspuns:

Nu as face afaceri in țara INVIDIOȘILOR
Hapsânilor calicilor...
Orice încerci să faci în acea țară mai devreme sau in maxim 2 aăptămâni se va găsi cineva să vrea să te învhidă să îți dea în cap doar așa pentru că sunt ei invidioși și nenorociți!

| Robertandrei4858 a răspuns:

In zau vrei sa faci?happy