Nu stiu sa iti raspund la intrebare, dar iata cum vad eu lucrurile.
O astfel de aplicatie trebuie sa se incadreze in niste standarde impuse de UE, standarde ce asigura protectia datelor impotriva oricarei infractiuni. Altfel producatorul (adica tu) va fi dat in judecata si va plati din buzunarul propriu orice paguba daca se va dovedi ca este din pricina aplicatiei.
Banuiesc ca este nevoie de angajarea unui jurist in astfel de cazuri -sau o alta persoana autorizata in cunoasterea legilor si in cunoasterea implementarii acestor legi.
De aceea la o aplicatie de felul acesta lucreaza mai multe persoane din mai multe domenii -nu neaparat numai programatori. De asemenea trebuie asigurat suport non-stop.
Aplicatia ta este foarte buna si nu zic sa dai inapoi de la a o face. Eu doar ti-am spus cateva lucruri care cred ca ar trebui sa tii cont, deoarece aplicatia ta nu este un simplu joc pe telefon, ci lucreaza numai tranzactii bancare si trebuie acordata atentie oricarui detaliu neinsemnat. Dar cu exactitate nu stiu sa iti spun.
Cred totusi ca trebuie facut contract cu bancile. Nu stiu de la care sa incepi. Daca BNR iti va da acordul, atunci toate celelalte vor semna contractul. Dar dupa ce faci aplicatia, angajezi un jurist pentru ca el stie unde trebuie sa mearga si ce trebuie sa faca.
Cam repede funda; trebuia sa mai astepti raspunsuri, sfaturi, sugestii. Dar multumesc pentru ea.
Banuiesc ca google are o politica a termenilor si conditiilor impuse dezvoltatorilor de aplicatii mobile. Este bine sa o cauti si sa o citesti cu atentie. Posibil ca in ea sa se gaseasca lucruri de care nu ai stiut, si care te pot ajuta.
De asemenea trebuie sa existe si un forum in romana al programatorilor de aplicatii mobile (Android/ios/windows) unde vei putea gasi lamuriri.
Iti urez succes!
lvr întreabă: