| Biancasata a întrebat:

Salutare, am făcut un imprumut la provident 28 de milioane și am sa dau 350 pe luna, cam cât am sa dau înapoi? După cât am calculat 42 de milioane am și exista vreun risc sa pună casa la vana în cel mai rău caz? Eu nu am casa pe niciun nume, nu am nici o locuinta etc pe numele meu.

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-avem de unde sti, deoarece nu spui cate luni trebuie sa platesti. Este foarte simplu sa afli, inmultind 350 lei cu numarul de luni.
Pentru o suma asa mica, chiar daca nu o restitui de bunavoie, nu o sa-ti puna casa pe care n-o ai in vanzare, in schimb executarea silita se poate face prin orice alta forma, respectiv poprire pe salariu sau conturi in banci sau/si vanzarea unor bunuri mobile.

| Biancasata explică (pentru Ioandelasal):

1 an jumatate

| Ioandelasal a răspuns (pentru Biancasata):

Si este foarte greu sa inmultesti 350 lei cu 18 luni?
Suma totala ar fi de 6.300 lei, bineinteles daca suma lunara de 350 lei este constanta pe intreaga perioada.

| Biancasata explică (pentru Ioandelasal):

Adica într-un an jumate

| Ioandelasal a răspuns (pentru Biancasata):

Da, intr-un an si jumatate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Provident sunt cei mai mari hoti in materie de imprumuturi. Dai inapoi cam dublul sumei dupa cum ai calculat si tu. Cat despre neplata primul lucru e poprirea pe venit. Stai linistit nu raman ei fara bani recuperati

| minrest a răspuns:

O sa iti spuna sechestru pe salariu; oricum de datorie nu vei scapa niciodata, ci va tot creste.

| Donsavas a răspuns:

Datoria iti va creste dacă n o plătești. Continuă să muncești si economisește cat poti din salariu. În cel mai rau caz iti iau ei din salariu mai mult sau te dau pe mana poliției cu ajutorul justiției.

| Doja a răspuns:

Da, iti vor lua casa, masina, tot si te vor lasa in fundul gol pe strada.

Sfatul meu este sa faci bani de unde poti si sa lichidezi imprumutul la ei IERI daca se poate.

Tupeul este maxim:
https://www.youtube.com/watch?v=T25LfnmfT3s

Sau poti vedea acest documentar fabulos si te vei lecui pe veci de imprumuturi la provident si prietenii

https://www.youtube.com/watch?v=8U7okK0a9Cc

| Biancasata explică:

Trebuie sa plătesc intr-un an jumătate dacă plătesc nu pot face nimic?

| Mihai_Virgil_1995 a răspuns:

Din cate stiu si daca ar fi sa puna ceva la vanzare are pune pe masina sau ceva de al tau sau salariu!