N-ai pentru ce, imi pare chiar foarte rau ca raspunsul nu e altul. In schimb nimic nu te opreste sa produci curent pentru tine/citiva vecini. Ceva de genul pici cu ei la mica intelegere, tu le dai curent, ei iti dau o leguma, un ou, o chestie.
Se poate pe naiba. Stiu direct de la cineva care are niste panouri si niste eoliene pe o cladire. E mai usor sa vinzi heroina in centrul Bucurestiului fara sa cunosti pe nimeni si fara sa fi facut asta vreodata si sa scapi, decit sa reusesti sa dai curent in retea. Prea multi baieti destepti pe traseu...
Multumesc!
Multumesc
N-ai pentru ce, imi pare chiar foarte rau ca raspunsul nu e altul. In schimb nimic nu te opreste sa produci curent pentru tine/citiva vecini. Ceva de genul pici cu ei la mica intelegere, tu le dai curent, ei iti dau o leguma, un ou, o chestie.
Se poate dar investitia e mare si profitul foarte mic. Iti trebuie macar 10000 euro sa faci o instalatie cat de cat.
Multumesc! ai cunostinte care au facut asta? sau cunosti tu mai multe aspecte?
Momentan nu merita sa faci o astfel de investitie, poate peste ceva ani cand o sa apara o noua tehnologie.
O investitie de 20, 000 de euro panouri solare pentru regim propriu intr-o vila maricica se amortizeaza in aproximativ 20 de ani. Asta pentru ca tu nu platesti facturile la curent, daca vrei sa vinzi, se schimba pretul bineinteles si e posibil sa amortizezi investitia de 20, 000 de euro in 40 de ani deci nu merita. Ca sa faci ce vrei tu trebuie sa vorbesti, dupa parerea mea, de la 500, 000 in sus