| MisterKat a întrebat:

Am o intrebare pentru voi: Cat ar costa un album foto de sfarsit de liceu? Cat ati dat voi pe album? Intrebarea e si pentru cei din clasa a 8-a happy

Multumesc!

O zi buna!

Daniel.

12 răspunsuri:
| alecs871 a răspuns:

Pai depinde, preturile incepeau de la 20 de lei si ajungeau pana la 100 de lei
Cel de 20 e lei era o bucata de carton in format A4
Iar cea de 100 de lei era un album foarte frumos, erau cate 4 elevi pe o fila, si un loc unde puteai sa scrii un mesaj pentru fiecare, sub poza. Acum totul depinde de bugetul clasei, si de cat de uniti sunteti in asemenea probleme happy.

| m4them4tic a răspuns:

50 de lei parca m-a costat pe mine la sf de liceu.
Acum depinde cine ti-l face, cine iti face pozele, materiale folosite, editare(ca unii mai au si cosuri care nu dau bine)

| M.madallina a răspuns:

Prietena mea a facut un album absolut superb la sfarsit de liceu.pe o pagina erau trei poze:doua poze cu elevul singur si o poza cu el si cu colegul(prietenul)cel mai bun, iar la sfarsitul albumului erau trei poze cu toata clasa.au costat vreo 40 lei bucata

| b3bita a răspuns:

16 lei

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Intr'a 8-a a costat albumul vreo 30 lei si pozele vreo 20 lei... iar pentru clasa a 12-a s'au facut niste albume superbe...intr'adevar au costat in jur de 100 de lei dar erau ca o carte si pozele fiecarui coleg erau imprimate pe cate o fila si puteai sa-ti alegi ce background vroiai...erau superbe love struck

| MisterKat explică:

La noi a venit un tip cu o oferta si a zis urmatoarea oferta:
-Album foto imbracat in piele ecologica-(1poza+dedicatie/pagina)
-Panou(insectar laughing )
-20/30 de poze
-Filmare la ultima ora de dirigentie si posibil la banchet
-Albumul dirigintei.
-CD-ul cu pozele noastre
-A mai zis ca poate ne va asigura si machiajul si ne va retusa pozelehee hee
si cam totul ar costa cam 155 de lei.

Voi ce parere aveti?

| madalicious a răspuns:

Depinde de la 15 lei la 50 cel putin cam atat a costat albumul meu. 25 dar erau si personalizate de 30 de lei.Si ne-a oferit reduceretongue

La ce ai explicat u parerea mea e ca va cam trage tare de buzunar dar merita daca poti scrie si dedicatiewinking

| Sara a răspuns:

BAI, e ieftin. nu dati cu picioru, chiar merita. mai ales ca o filmare acum e scumpa, e super ok ca va asigura toate astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu sunt clasa a 8a si noi ne facem un album care costa 90 de lei si ii foarte buna oferta include mai multe chestii happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in a 8-a am dat 60 de lei pe el dar a fost super.cu pozele colegilor, cu loc pentru mesaje, poza de grup + 9 poze mici cu mine...depinde de firma care til facebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi am dat aproximativ 100 de lei plus multe alte porcarii. Deci, ajungi cam la un milion500 daca intelegi ma bucur. kiss

| PrINcEss_Y a răspuns:

Pai eu sunt acum in clasa a 9-a si ofertele care ni sau oferit noua de albume au fost asa : cu 50 unul simplu pe o bucata de carton invelit in foita aurie cu cate o poza mica cu fiecare din noi si diriginta, al doilea era de 70 dar era cam uratel si cam se rupeau usor foile, al treilea era frumos dar noua nu nea placut pentru. ca erau 3 sau 4 poze pe pagina si nu era loc de mesaje deci noi ni l-am luat pe cel cu 130 care era frumos, bine facut si ne puteam alege noi fundalurile si editarea si era frumos asezat si un loc pentru. mesaj langa poza si in plus la ultimele 2 albume primeam si cate un calendar mare cu poza noastra si un dvd cu banchetul filmat acum ce sa zic dupa cum crede fiecare pentru. ca noi neam putut permite dar depinde de bugetul fiecarui parinte ca la urma urmei tot ei decid pentru. copii lor ce sa zic succes in continuare!

Întrebări similare