PFA nu este firma!
PFA este " persoana fizica autorizata" si poti sa-ti iei aceasta autorizare personala fara acordul primarului, ca nu el da asa ceva ci REGISTRUL COMERTULUI, din Judetul unde elocuiesti tu.
Nu-ti fa probleme ca nu vei avea neplaceri, mai ales ca-s servicii pentru oameni, care nu implica consumul de alcool, jocuri de noroc sau alte chestii nocive or zhomotoase, care ar face zgomot in sat.
Am avut azi ședința, și m-a amenințat ca dacă încerc sa deschid, îmi face dosar penal, este posibil?
Țin sa Menționez ca locul unde voi face, este închiriat, nu propiu
Este imposibil asa ceva!
Intreseaza-te la un avocat sau direct la Registrul comertului, fiindca ce face primarul este intimidare si abuz de putere.
Am avut întâlnire cu el azi, mi-a dat doua motive, de m-a durut capul, unul ca nu sunt de la el din localitate, și al 2 lea, ca sunt multe frizerii, ținând cont ca este foarte mare comuna respectiva și este doar o frizerie.
Teoretic nu. Dar iti poate pune betenin roate si sa nu o poti deschide.
Iti dau un sfat. Sa deschizi frizerie pe satenii ca si cum ai deschide un bar intr-o comuna plina cu pocaiti.
Sint unele comune in Romania care mictioneaza cu bolta pe multe asa-zise orase, deci nu te aventura in afirmatii ca asta...
Sunt frizer de ceva vreme, zona i foarte buna, și cu oameni străini de s au retras la țara, mai sunt și oameni de ai satului, dar nu asta ar fi problema.
Dacă primarul nu este de acord nu cred ca puteți pentru ca va trebui sa plătiți impozit nu?