| Nokitochikushi a întrebat:

Salutare!
Am o problema. Sper sa-mi fiti de ajutor.
Lucrez la un bar in Germania si ma plateste 70 euro /zi la negru.
Ieri cat timp am fost la servici cica s-a spart apartamentul. ( mentionez ca stau la apartament la patron cu alti angajati) patronul este italian. Stam la etajul 3 si nu s.a spart nici-un geam. Banii au fost ascunsi in casa. Patronul spune ca hotul ar fi intrat pe geam ca era deschis. Nu a vrut sa cheme politia ca cica nu va rezolva nimic.
S-au furat doar bani. Electronica nimic.
Mai multi angajati de pe aici al barului spun ca ceva scartie...
Hainele mele din dulap erau scoase si camera mea era vraiste.
Dar in camera patronului hainele din sifonier erau scoase si puse pe pat de parca erau paluite, mai in graba.
Banii care au disparut au fost in valoare de 1900 de euro.
Spuneti-mi va rog o metoda cum sa-mi recuperez banii de la patron. il cunosc bine si sunt sigur ca el a facut acest teatru.
Am nevoie de ajutor, pareri. Va multumesc!

9 răspunsuri:
| Biggiesan a răspuns:

Iti recomand sa-ti faci un cont bancar!

| AlexClAuDiU a răspuns:

Simplu suna la politie ce ii asa de greu oricum nu va recunoaste(daca o fi fost el)... daca nu spune-i ca il crezi pe el suspect si daca nu vrea sa iti dea banii vei merge la politie.

| Nokitochikushi explică:

Nu pot apela la Politie... Nu am dovada ca lucrez la el. lucrez la negru. Da... stiu pe viitor o sa-mi fac card bancar. Dar acum am nevoie sa-mi recuperez banii.

| MisFit20 a răspuns:

S-au "inventat" amprentele.Sigur că normal ar fi să suni la poliţie, erau banii tai, munciţi.

| RaduHD a răspuns:

Du-te la politie si zile ca te-a angajat la negru...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea poti dovedi ca aia erau banii tai si nu ai lui. iar de intrare prin efractie in propriul apartament nu prea se poate pune problema.

poti doar sa il ameninti ca il torni ca are angajati la negru, asta insemnand ca si tu iti pierzi locul de munca

| OnuOnulică a răspuns:

Buna, cel mai bine te duci la politie si polititisti o sa ia amprente.

| KodrutZ a răspuns (pentru Biggiesan):

Iti recomand sa te impusti. Si ce rezolva daca isi face cont?
@Nokitochikushi: Ba poti apela la politie. Poti vorbi cu ei sa vina incognito la crisma si sa te vada la munca acolo. Dupa aia o sa aiba dovada ca tu lucrezi acolo, verifica actele, reiese ca lucrezi fara acte, patronul si-o ia mai mult ca tine. Mama lor de macaronari imputiti...

| Dismally a răspuns:

E clar ca a fost patronul. Ia-l de gat si cere-i banii inapoi. Poti apela si la politie pana la urma, tu muncesti la negru dar el te-a angajat la negru, este mai rau pentru el decat pentru tine daca se implica politia.