| ATotȘtiutoru a întrebat:

Salutare. Am produs în acest an cateva sute de borcane de produse traditionale (zacusca,dulceata etc) din gradina proprie. Le pot vinde ca PFA? Din ce stiu nu ai voie ca PFA la producție, tinand cont că am casă de marcat le voi declara toate. Sau trebuie sa trec neapărat la SRL si sa închiriez spațiu de productie?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pai tu ai fabrică? le ai produs sa le vinzi? Daca nu le vinzi le ai la iarna in cămară si ai ce minca tot sezonul rece.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poți și pfa. Exista și caen specific 1039

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu stiu cum sta treaba, dar stiu sigur ca poti trece ca SRL si casa in care stai. Cunosc persoane care au asa.

| Cipi1212 a răspuns:

Prin ai nevoie de SRL. Sau le vinzi la piață.

| KovacsB a răspuns:

Daca nu ai uitat unghii si fire de par prin ele, daca nu s-au plimbat soarecii printre vinete, daca te-ai spalat bine pe maini de fiecare data cand te-ai scarpinat, si esti sigur ca le-ai sterilizat sa nu moara nimeni de toxinfectie alimentara, ai putea sa incerci sa le dai cadou la vreun mort de foame, eu nu as cumpara vreodata ceva facut de vreun privat in casa fara sa fie verificat in prealabil de Directia de sanatate publica daca respecta toate normele igenico -sanitare in vigoare.