| Ion-Nicusor_Vlad_N._2000 a întrebat:

Salutare, am si eu o întrebare dacă mama are 80 și ceva de ani si e pensionara fără nici o datorie sau alte probleme. Exista vreo banca care ii poate acorda un împrumut sau exista posibilitatea ca să îmi poată lua o masina în rate. Gen ma refer la vasta pe care o are, ca multe bănci au o limita de varsta. Ofer funda!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu. Nici o banca din lume nu acorda imprumuturi la pensionari, mai ales cei trecuti de 70 de ani, fiindca nu sunt eligibili din cauza varstei foarte inaintate.

Daca doresti masina iti iei servici si faci tu rata personala la banca, ca trebuie sa fii angajat de cel putin 12 luni si sa ai contract permanet de munca.

| darrio2007 a răspuns:

La varsta ei nici o bancă nu acorda credite.

| Sorellina a răspuns:

Daca mama are 80 si ceva de ani, ce varsta ai tu de nu ai un loc de munca? De ce nu-ti poti cumpara singur masina aia?
Nu, dupa 70 de ani nici o Banca nu mai acorda credit. Pentru ca de la varsta aia clientul poate muri oricand si Banca ramane cu paguba.

| Kufu95 a răspuns:

După 70 ani nici o bancă nu o oferă credit, tu nu ai loc de muncă sau care e treaba?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Orice credit se acorda in ideea ca persoana il poate plati. De asta creditele sunt calculate in functie de varsta clientului.
La 80 de ani bancile nu mai acorda credite.

Dar intrebarea de baraj e: tu de ce nu iti poti cumpara masina in rate? Un adult care se respecta nu are pretentia sa ii cumpere mama masina. Mai ales cand mama are 80 de ani!