Da, dar nu pot sa scriu aici.
Si te asigur, nu faci nimic, doar stai.
Odata, de doua ori,...
Hm. nici macar putin nu poti sa imi zici?
Ai auzit expresia " Sa stai capra?"
Stai tu si dupa imi povestesti cum e, ok?
O slujba asa cumvrei tu "Cam 100 de dollari pe luna fara sa fac mai nimic" e foarte simplu de gasit, mergi frumusel in parc si taie frunza l-a caini, aruncarea cu privirea in slavi si scuipat viteza, iar dolarii ii iei din fata ca sa nu stai la coada.
Am un prieten boxer care se antreneaza pentru nu stiu ce campionat si chiar spunea zilele trecute ca sacul de box nu se compara cu o persoana. Nu trebuie sa faci nimic, decat sa stai in timp ce el se va antrena pe tine. Program part-time, 4 ore pe zi, duminica liber. Totusi, nu pot sa te platesc cu mai mult de 50 de dolari, oricum la banii astia gasesc boschetari mai ieftini.
Inscrie-te aici si vezi cum se castiga peste 100$ lunar, clar doar daca te implici: ( http://network.wiy.ro/......signup.php ) fara sa muncesti nu vei castiga niciodata nimic!
Altii isi rup oasele pentru 100-150 dolari pe luna si tu vrei sa primesti bani fara sa faci nimic...
Iti recomanda videochat...nickul te recomanda
Vrei sa faci bani primind SMS-uri cu oferte si discount-uri la tot ceea ce iti place? Daca doresti detalii contacteaza-ma iti pot da filmuletz si mai multe detalii