"șeful...din incapabil nu ma scoate, mereu îmi spune ca sunt prost și incapabil. Voi ce ma sfătuiți sa fac?"
dovedește-i (dacă ești capabil) că nu e așa
Abuzul acesta de la locul de munca nu e deloc in regula, insa nici sa renunti la job daca nu ai o suma de bani pusa deoparte pentru a te intretine nu pare sigur. Cel putin pana cand afacerea cu hobby-ul este pusa pe picioare.
Iti recomand sa cauti/urmaresti pe Breslo (comunitatea creatorilor romani din Romania) magazine cu specific si produse asemanatoare cu ce faci tu.In felul acesta vezi ce se cumpara si ce nu, vezi ce ofera concurenta, compari stilul de lucru si rezultatul final etc.
Iar pentru reclama recomand pagina de Instagram, plus poze la o claritate buna. Sunt multe persoane care au pagina acolo si este doar un hooby, nu e pentru magazinul facut cu acte in regula.Merita sa incerci.
Seful te-a descurajat fiindca pentru el e bataie de cap sa caute un alt om.Un angajat nou presupune training si toate cele.
Întâi de toate trebuie sa strangi niște bănuți și sa ai un job sigur părerea mea.
Poti sa faci ceia ce ti-ai propus în timpul liber, sau seara și sa vinzi pe rețelele de socializare sa vezi dacă merge, dacă ai comenzi și după sa te gândești a deschiderea unui magazin sau a unei firme.
Ai ascultat vreodată melodia avioane de hârtie ( Andra feat Shift)?
Ce zice "Shift"?
"Mi-au spus că nu se poate
Dar nu le-am dat dreptate,
Şi cea mai tare parte e că, visele devin realitate."
Iar tu nu mai trebuie sa lași pe alți să te tragă înapoi, fă ceea ce simți ca este mai bine. Pentru ca mulți oameni, din frustrare și din răzbunare ( sau prostie), vor trage pe alții înapoi. Nu te vor lăsa sa progresezi pentru ca ei, dacă au eșuat în viață, altul de ce sa reușească? De ce sa fie altul mai bun decât ei? Cum sa arăți că ești tu mai bun ca ei? Oare cum ți-ai permis asta? Pentru a te reintegra într-un colectiv cu oameni prosti, tu trebuie sa fii la fel de prost ca ei. Iar tu nu te înțelegi cu colegii și ai devenit oaia neagă datorita faptului ca probabil ești prea deștept și lor nu le convine.
Vor sa te tragă înapoi, sa te descurajeze din ceea ce vrei tu sa faci, pentru a rămâne pe veci la acel loc de muncă și a fi la cheremul lor pentru totdeauna.
Iar referitor la afacere : trebuie sa știi ca posibil sa ai succes, posibil sa nu. Acum tu știi mai bine ce trebuie sa faci.
Dar vorba aia "încercarea moarte n-are."
E destul de complicată deschiderea unui magazin online. Dar puteți încerca să vindeți produsele în grupuri pe FB dedicate pentru nunți pentru început. Mai există și varianta pe site-uri tip market place dar sunt cam mari comisioanele. Noi gravăm cu laser pahare pentru nunți. Ne puteți vizita la https://www.christinestyleevents.ro/