3000 lei in 12 rate inseamna 250 lei pe luna. Gradul maxim de indatorare este 50% (Asta daca banca accepta. Sunt multe banci care nu accepta decat 30-35%). In acesta situatia trebuie sa ai un venit minim de 500 lei. Aici mai intervine si alta conditie a bancii: la salariati este obligatoriu venitul minim net de 917 lei.
Concluzia: nu poti.
La venitul pe care il ai nu-ti acorda nimeni imprumut de 3000 de lei.Pensie medicala sau ce-o fi.Da-mi si mie te rog secretul supravietuirii cu aceasta suma. Vorbesc serios.
Scuze ca intervin. Cu 270 de lei traiesc si eu.da, pensie medicala. Secretul este 3 ha de pamant, o gradina si investesc in animale. Porci, pasari, capre la stana. eventual iepuri din cand in cand.Gradinarait la maxim toata vara. Cam atat. Facturile din munca ocazionala.
Nicidecum. la 3000 lei pe 12 luni inseamna o rata peste 250 lei considerand si dobanda. Asta inseamna un grad de indatorare mult prea mare la venitul tau
Din cate stiu eu nu poti, trebuie sa ai un venit minim pe economie de 800-1000 lei luna daca nu ma insel