anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vândut un telefon prin olx, m-am întâlnit cu persoana respectiva, s-a uitat la el, l-a testat și a decis ca îl cumpără, peste câteva ore mă sună ca telefonul nu se aude foarte tare când vorbește la el, în cazul în care telefonul mergea perfect la mine, eu ce ar trebui sa fac sa accept telefonul și sa ii dau banii, chiar dacă nu am siguranța ca nu i-a făcut el nimic sau sa las asa totul, precizez ca telefonul are și garanție.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Faci cum vrei, nu esti obligata sa reprimesti telefonul si sa-i restitui banii, avand in vedere ca l-a vazut si l-a testat.

| Andrei27272 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Ma gândeam ca poate merge la politie sa facă plângere pentru inselaciune, dar chiar telefonul mergea și l a mai și verificat

| Ghengbeng18381 a răspuns (pentru Andrei27272):

E cuvântul lui contra la al tau

| Ioandelasal a răspuns (pentru Andrei27272):

Pentru a fi inselaciune trebuie sa dovedeasca dar nu poate in conditiile expuse.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca l-a testat si totul a fost ok nu ai nici o obligatie.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu te stersa deoarece l-a testat si a fost multumit cu el, d eci l-a luat de buna voie si nesilit de nimeni, pe testate.
Ce ma gandesc eu este ca l-a schimbat cu unul similar, care este probabil stricat si vrae sa ti-l dea inapoi.
te rog sa nu accepi, chiar daca merge la politie, ca nu-i nici o inseatorie, atata vreme cat L_A testa inainte sa-l cumpere.
Ai fost cistit si ai facut ce trebuie, as aca, nu te speria si nu cea smecheriilor lui.