| ZZZttt a întrebat:

As dori sa stiu daca exista vreun site sau o platforma de schimb, in sensul in care colaborez cu o persoana si am hotarat ca ii fac un proiect contra cost. Ideea este ca nu am incredere ca daca eu ii trimit proiectul el imi va trimite banii sau invers. Si as dori sa stiu daca exista vreo platforma sau site unde eu sa incarc proiectul, el sa puna banii si sa existe un schimb corect.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, exista asemenea platforme pentru liberii profesionistii (freelanceri), care isi fac cont acolo, si pot lua orice proiecte, avand deja un tarif care este platit de client.
Firmele care detine website-uile de dedesubt sunt foarte serioase si ei sunt cei care incaseaza banii de la client, cand proiectul este gata, si ei te platesc, dar dupa ce clentul confirma ca este multumit.
Noi lucram cu freelaceri de 5-6 ani atat de pe freelancer.com cat si cu cei de pe upwork.
- www.upwork.com
-www.freelancer.com

Upwork este firma ruseasca, pe cand freelancer.com, este americana (cred).
fa-ti cont pe upwork, vei vedea ca sunt multi romani acolo, care au reviuri foarte bune si castiga grozav, in dolar american.

Apropo, dupa ce-ti faci tu cont pe upwork, rogi si clientul sa-si faca acolo, ca sa poata sa-ti dea proiectul prin platforma aceea si sa te plateasca.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Un asemenea "schimb" se poate face pe baza unui contract facut intre tine si persoana respectiva, preferabil in fata unui notar sau avocati.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Upwork.com

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt siturile de freelancing.

| ywar a răspuns:

Ii ceri avans 60% si pe urma 40% cand ii dai marfa, sau banii inainte ca la cu##e. Munca trebuie sa fie remunerata.