Salut. Eu sunt PR Event Manager, si pe langa organizarea evenimentelor de diferite naturi ma ocup si cu lansarea afacerilor, PR and so. Tu ai dat date foarte vagi. Daca mi-ai spune o suma aproximativa de care dispui te-as putea ajuta cu o idee profitabila. Norocul de a lansa o afacere intr-un oras mic sta in faptul ca te poti lansa intr-o bransa in care sa detii monopol sau control de piata. Magazin alimentar sau bacanie sau chestii de genu merg in general in mediul rural, nu intr-un oras. In general as recomanda investitia intr-un pub. La 40.000 de locuitori poti lansa pe piata un local cum nu s-a mai vazut cu costuri reduse. Desigur n-ar fi singura idee si pana la urma totul se reduce la suma pe care esti dispus sa o investesti.
De suma inca nu dispun dar asta nu e o problema...Ideea e ca mai intai sa ma hotarasc de ce sa ma apuc ca sa stiu cati bani am nevoie! Pub-uri sunt aici cu sutele...deci nu stiu exact daca chiar ar merge
Depinde cat poti sa investesti.Eu am inceput o afacere fara investitii...dar in toate trebuie sa ai rabdare si sa muncesti si mai ales sa-ti placa.Detalii la :nicoleta_ciobanu88@yahoo.com
Legale logic...n-am de gand sa ma trezesc cu stiu eu ce fel de politie pe cap
Un magazin alimentar sigur ar merge Pentru ca in orice oras, comuna, sat lumea vrea sa mearga undeva de unde pot sa-si achizitioneze hrana Si chiar daca nu conteaza daca mai sunt magazine alimentare in preajma.pentru ca daca vii cu un pret putin mai mic.va fi perfect
Am magazin la 2 pasi de mine...nu e ok oricum mersi de idee
sorin8256 întreabă: