Mult prea riscant asa ceva, mai ales cand banii investiti sunt dintr-un credit bancar care va trebuii sa-l returenzi, probabil nu 20.000 euro, fiindca platesti si dobanda la imprumutl ala de te doare sufletul.
Investeste doar cati bani ai tu stransi, ca nu merita sa risti!
NU. In niciun caz nu se credit ca sa ii spargi in crypto. Acolo bagi daca iti mai ramane din salar.
Hmm ma gandeam sa scot investitia cat de curand posibil si ramaneam cu banii din profit. +- dobanda bancii pe credit. Intreb pentru ca nu sunt in domeniu si vreau sa invat despre cripto si antrepreneriat in general. Am 20 de ani si imi dau seama ca vreau sa fac ceva cu viata mea si in cel mai bun caz sa nu o stric
Singura certitudine în scenariul ăsta este că va trebui să plătești băncii înapoi împrumutul + dobânda.
Te-ai gândit ce faci dacă cumperi bitcoin la 25k și în următorii ani scade la 10k? Pentru că nu este absolut deloc exclus.
Banca nu iti va da in veci atatia bani fara a te gira cineva sau a iti ipoteca casa
In crypto bagi doar ce iti permiti sa pierzi, intr-adevar o sa creasca BTC poti sa te uiti la market cap si predictii, pentru ca astea conteaza mult nu pretul lui ci market capul.Ideea e sa nu te arunci pentru ca din nou crypto e doar la ce iti permiti sa pierzi pentru ca da peste 10 ani e probabil ca 1btc sa ajung 1 mil de euro da e ff probabil ca alte monede, dar e la fel de probabil sa nu mai insemne nimic si sa fie 0, deci din nou,arunca te doar cu ce stii ca iti permiti sa pierzi dpdv financiar,nu merita sa faci credit la banca, fii atent, in f saptamana investeste cat poti cat iti permiti cat te lasa inima, nu o sa ai probleme asa, dar daca te arunci cu creditul o sa fie probleme mai mari dupa pentru ca tu trebuie sa platesti dobanda la banca si practic ce ai castiga din bitcoin ai castiga in multi ani daca e sa-l tii, dar daca tu nu poti sa-ti achiti datoria la banca o sa trebuiasca sa scoti si papa.
Cum ai de gand sa iei 15k de la banca? Sa zicem ca ii primesti, ca sa fie rentabil ce spui asta ar insemna ca BTC-ul sa se miste exact cum vrei tu in mai putin de un an pentru ca altfel nu este rentabil, daca ajungi sa platesti imprumutul complet o sa constati ca ai imprumutat 15k si ai platit aproape dublu, daca BTC-ul nu ajunge nici atunci unde vrei ramai cu banii blocati iar profitul tau nu o sa fie semnificativ caci tu vrei macar 100% profit doar ca sa iesi pe 0.