Atunci o sa poti lua creditul.
Cat priveste banca este greu de spus, n-avem cum sti conditiile de creditare de la fiecare banca din Romania. Te poti uita pe finzoom.ro, alegi creditul si completezi datele si iti arata care este mai convenabila, respectiv cea care are DAE mai mica.
Nu poti obtine credit in conditiile aratate, avand in vedere ca rata lunara nu poate fi mai mare decat cca 40% din salariul net lunar.
Du-te la o banca si o sa vezi ce credit poti lua si pe ce perioada.
40% din salariul meu e in jur de 500 de lei iar rata care mi se supune lunar la o suma de 50.000 pe termen de 2 ani nu ar fi mai mare de 300 de lei.
Ai calculat bine?
Serios?
50.000 lei / 24 luni = 2.083 lei/luna, adica ceva mai mult de 300 de lei cum crezi tu.
Si aia este doar suma pe care ai imprumutat-o, la care se mai adauga si dobanda.
Gresesti foarte grav. Perioada de 2 ani este de 24 luni si rata lunara de credit ar fi de 2.083 lei, la aceasta s-ar adauga si dobanda, astfel ca ar fi mult peste salariul tau net.
P.S. Chiar ma mir, cum ai socotit de ti-a dat 300 lei?
Scuze, am mai adaugat un zero la suma din greseala, e vorba de 5000 de lei.
5000-7000 de lei, scuze
Atunci o sa poti lua creditul.
Cat priveste banca este greu de spus, n-avem cum sti conditiile de creditare de la fiecare banca din Romania. Te poti uita pe finzoom.ro, alegi creditul si completezi datele si iti arata care este mai convenabila, respectiv cea care are DAE mai mica.