| EndOfJoke a întrebat:

Asi dori sa aflu si eu de la cei care au incercat sau inca practica metode de a face bani online.Nu doresc sa ma imbogatesc de aicibig grin, ci doar sa imi asigur si un alt venit in afara de job.Dau funda celui mai concret raspuns
Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa incerc eu ceva mai substantial. Trebuie sa existe inca ceva ce-ti doresti pe langa job, trebuie sa ai o pasiune ca sa spun, ceva la care te pricepi sau te gandesti. Fa din pasiunea ta 1 mil. RON. Daca le ai cu Limba Engleza cred ca ti-ar fi mai usor. Se gasesc fel de fel de chestii pe afara. Dar in fine, sa zicem ca ai o idee. Ori o pui e hartie si o vinzi sub forma unei carti pe KINDLE ( o traduci in Engleza, nu stiu cum faci asta, trebuie sa fie antrenanta): poate fi fictiune, non-fictiune, roman sau pur si simplu un curs, inveti pe cineva ceva in cartea aia.
Site-ul:
kdp.amazon.com
e free sau daca vrei premium platesti ceva. Gaseste pe cineva pe FIverr.com sa-ti faca o coperta doar pentru 5 dolari si publica cartea sub forma dorita.
Daca nu ai nici o idee, atunci fa-ti un website: Poti sa incepi cu website-uri free, gen wordpress.com sau blogspot.com
sau daca-ti permiti poti cumpara un domeniu, de la Namecheap.com sau Godaddy.com sai 1and1.com ( 0.99 dolari primul an) apoi cumpara o tema de wordpress, dupa ce ai instalat wordpress ca CMS ( Content Managemenet sistem) de la wordpress.org ( atentie vu.com), apoi instalezi thema, o poti traduce eventual in limba romana pui plugin-urile necesare si deocamdata e gata.
Mai departe ce faci cu website-ul?
Nu te gandi deocamdata sa pui AdSense, pentru ca nu ai audienta,
Dar sunt foarte multe ideile cu website-ul. Eventual daca ai cartea despre care vorbeam mai sus o poti vinde pe website-ul tau ( dar atentie sa te inregistrezi la RC cel putin ca Intreprindere Individuala). Invatati sa fiti corecti. Fa-ti o pagina de Facebook si de aici poti pune reclame platite pe facebook sub forma de avertismente, alege maximum 10 USD Buget pe zi.
Dar ce pui pe website. O idee ar fi sa faci review-uri la produsele altora de pe ClickBank.com, Alegeti o nisa in care vrei sa lucrezi, acum e la moda cu slabirea. Foarte bine, Alege nisa Health ( de la sanatate), iei un produs il intorci pe toate fetele, si-l promovezi pe website si pe facebook. Vezi ca sunt plugin-uri pentru Wordpress care publica automat si pe pagina ta de Facebook. Inscrie-te in multe Grupuri pe Facebook care are legatura cu nisa ta apoi fii cooperant si prietenos cu cei din grup ..nu spama grupul ca nu e bine. Dar cand intreaba cineva despre o solutie la rpoblemele sale, Tu vii cu link-ul de pe website-ul tau; Atentie sa nu pui link-ul direct de affiliat de la Clickbank.com ca te va bana Facebook. Pui link-ul in care ai facut tu review-ul pe website-ul tau. Astfel poti avea nenumarate review-uri pentru multe produse. Comisioanele de la Clickbank sunt consistente: gen 20-80-90 dolari pe vanzare efectiva.
Deci nu te lua de pe unii si altii ca nu se poate,, se poate dar trebuie sa intelegi Princilpiul l-ai Parreto: 80% din efect vine de la 20% din cauze.

Bafta si urmareste-ma, ca ai de unde invata! Numai timp sa am eu sa public aici pe TPU.ro toate ideile si ce stiu. Caci sunt decis sa pun tot ce stiu: Statul Roman, a investit in mine mult, Statul American de asemenea a investit si eu vreau sa aduc unnou suflu, occidental de a privi lucrurile.

3 răspunsuri:
| danalungu22 a răspuns:

Ai incercat Viespar.ro? ai se inscrie : http://www.viespar.ro/login.php,nu stiu daca si cat se castiga, dar de la ce mi-au spus alti, eu acum incerc doar.

| William a răspuns:

Emporia universe. Faci bani jucandu-te.

| Bigabi99 a răspuns:

Salut!
Cel mai simplu si sigur mod de a face bani online este din site-urile PTC.Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti la reclame.
Si chiar daca ai un joc si nu prea ai timp acestea iti vor lua doar 10 minute pe zi si iti pot aduce bani destul de seriosi.
Mai jos iti voi da un link care un videoclip ce iti va explica pe ce site sa intri si ce trebuie sa faci.

https://www.youtube.com/watch?v=rDbhWp-QanE

Spor la facut bani! :D