Esti nebun sau te prefaci, acolo sunt camere video care inregiztreaza nonstop, te vedeau ca i ai luat, de ce nu ai strigat dupa cel care a pus banii sa se intoarca sa mai incerce sa îi puna in bancomat, tu repede te gîndeai sa i furi, asa sunt multi ca tine de aia nu merge nimic in Romania ca toti nu se ginesc sa munceasca cinstit se gîndesc cum sa fure fara sa fie prinsi, rusine ca gîndesti asa, omul ăla sigur a muncit banii poate avea el datorie la banca si ia strins greu, si pana la urma ce ai facut i ai luat sau l ai chemat pe cel care a incercat sa puna banii si nu a reusit.
Însuşirea bunului găsit, dovedit lesne cu inregistrări video se lasă (și) cu pușcărie
Daca nu erau camere nu era nimic daca-i luai, dar erau camere si puscaria te manca daca ii luai.
Nici nu mai conteaza ce e corect sau nu, ca ei aia de conduc lumea iau sute de miliarde si nu mai e corect dar nu se pune.
Ala de n-a luat banii avea asa multi, ca nici n-a mai gandit ca trebuie sa ii ia! Altfel era cu ochii ca pe butelie pe bancomat, nu le duc grija la smecheri.
Dar daca-s camere, e nasol, nu conteaza ca nu i-ai furat de la persoana respectiva direct, era in penal.
De ex prin 2013 era scandal jos la vestiar la sala ca i-a disparut unuia 200000 euro din dulap! Cineva i-a furat.
Adica vii tu cu atatia bani la tine si ii bagi in vestiar cu o cheie de cacao unde nici nu-s camere, ca n-ai voie camere acolo sa pui.
S-a bazat ca nu banuie nimeni ca ar putea avea valori acolo, ca cine e tampit sa creada ca ai face asta?!
Asa ca gandire, nu mi-a parut rau ca a fost furat, ca facea banii aia in 2 saptamani.
L-a furat cineva care l-a urmarit si stia ce are acolo, tot din cercul lui de cunoscuti, si care stia ca nu-s camere video acolo.
Bancomatul are supraveghere video. Te depistat rapid și te alegeai cu dosar penal pentru însușirea bunului găsit = furt=> pușcărie.
Posibil sa sune așa?, dar nu. Am așteptat până s-a închis și a înghițit banii.
În cazul ăsta, foarte bine ai făcut.
Nu stiu la ce banca s-a intamplat, dar unde depun eu cardul nu-mi revine pana ce operatiunea nu-i terminatasi in locas nu mai sunt bani. Asa ca...
Dosar penal si nu te mai angajeaza nimeni.
Iti distrugi viata, mai pe scurt, pentru o gainarie!
Hgo întreabă:
29clarabianca întreabă: