| moto750 a întrebat:

Aveți idee cât costă deschiderea unei farmacii?

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Deschiderea unei farmacii nu este doar o problema de costuri, cat mai ales o problema de a obtine toate autorizatiile necesare.

Crezi ca poti sa deschizi o farmacie ca si cum ai deschide un magazin cu sosete?

| moto750 explică (pentru johnnny123):

Sunt conștient de asta. Dacă nu știi răspunsul, și anume cât costă, nu am nevoie de altfel de răspunsuri, însă îți mulțumesc pentru efort.

| johnnny123 a răspuns (pentru moto750):

Multumim si noi pentru efortul pe care-l depui pe acest site, unde ai oferit pana acum un total de zero raspunsuri altor oameni.

| moto750 explică (pentru johnnny123):

Decât sa dau răspunsuri ca să fie date, cum fac muuulti dintre voi, mai bine nu dau. Dacă știi, ajută. Dacă nu, nu comenta pe lângă subiect. O seara bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cîte sunt in Romania mai trebuia una, sa o deschizi tu, in primul rînd ai cunostinte temeinice de medicină? Ca doar in farmacie vinzi medicamente nu cîrnați si bere, si trebuie sa ai angajati care au facultatea de medicină terminată nu poti angaja pe oricine.

| moto750 explică (pentru anonim_4396):

De ce as avea eu nevoie de studii
farmaceutice când asta fac angajații? Dacă nu știi răspunsul, și anume cât costă, nu am nevoie de altfel de răspunsuri, însă îți mulțumesc pentru efort.