| NYØ2002 a întrebat:

Ce parere aveti de aplicatia monese? A facut cineva bani? A adevarat ca aplicatia monese o sa expire in primavara ca atunci o sa fac 18 ani? Si merge sa scot banii sau sa ii trimit pe cardul normal si apoi sa ii scot?

12 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Chiar devii atat de disperat pentru 70 de lei?

| NYØ2002 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Imi da 70 lei la fiecare prieten invitat

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru NYØ2002):

Atunci, rectific. Chiar devii atat de disperat pentru 3-400 de lei?

| NYØ2002 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Orice ban conteaza, eu ii colectez, pana acum am facut 500 lei din alocatie, ma mai duc cu uratul, si pana in mai la majorat vreau sa am ceva bani, ca vreau sa imi iau haine, adidasi si accesorii.

| 4ndr33y a răspuns:

Da, am primit bonusul initial apoi am invitat alte 4 persoane, in total 75 euro in 2 saptamani. Daca inviti persoane si esti persistent, chiar faci bani.

| NYØ2002 explică (pentru 4ndr33y):

De exemplu daca ma inregistrez imi da 15 euro sau cum? trebuie sa pun un cod la un prieten? In cat timp ti-a venit cardul?

| 4ndr33y a răspuns (pentru NYØ2002):

Da, iti trebuie invitatie ca sa primesti 15 euro si cardul gratis. Cardul vine intr-o saptamana sau doua dar iti spune aplicatia exact cand ajunge cardul dupa ce introduci toate datele. Daca vrei invitatie, da-mi un mesaj privat.

Pana cand tine asta cu monese? ca fac 18 ani tocmai in mai

Eu pot sa scot bani cu cardul ala de la bancomat?

| 4ndr33y a răspuns (pentru NYØ2002):

Da, functioneaza ca orice alt card. Poti sa platesti la magazine contactless sau online pe eMAG de exemplu, iti face conversia din euro in lei la cursul zilei.

Eu zic daca vreau sa am bani in mana

| Bizon95 a răspuns (pentru NYØ2002):

Ii transferi intr-un card bancar si ii scoti de la bancomat