| Lina1993 a întrebat:

cum expediez un colet prin curier? mentionez ca destinatarul trebuie sa-mi plateasca acel produs, as vrea sa aflu si cum vor ajunge banii la mine.

2 răspunsuri:
| Ykuzo a răspuns:

Suni la o firma de curierat iar cel/cea de la receptie o sa iti completeze cererea telefonic si o sa te intrebe adresa de unde il ia, unde il duce, cine plateste, etc. Sau poti plasa o comanda online. Eu asa am facut cand am returnat un colet care nu continea ce am comandat eu. Iti recomand CARGUS, in maxim 24 de ore coletul ajunge oriunde in tara iar mie mi s-au parut destul de seriosi.

| Rainforce a răspuns:

Bună! Din câte stiu eu singura cale sigură ca banii cash sa ajunga in siguranta la tine e prin intermediul firmelor de livrare private precum Fan Curier sau Cargus...dar tu fiind persoana fizica nu stiu cum sau daca se poate sa faci tranzactii de genul...in orice caz te va costa transportul. Cea mai usoara cale sa iti recuperezi banii fara niciun fel de incurcatura este sa expediezi coletul prin Posta Romana.
Poti plati chiar tu valoarea transportului sau poti mentiona ca transportul acelui colet trebuie platit de catre destinatar. Daca destinatarul trebuie sa iti dea bani pe coletul respectiv el poate sa ti.i trimita prin intermediul unui cont bancar. In caz ca acesta nu va trimite banii tu ai ca dovada ca ai trimis coletul chitanta data de cei de la posta. Sper ca ti.am fost de ajutor ^-^