Nu stiu cum poate fi intretinerea pe luna 100 lei cand eu stau in Salonta, n-am lift, n-am incalzire pe scari, n-am garaj la subsol si platesc aproape 200 lei. In Bucuresti intretinerea este mai scumpa. Daca chiria este 250 de Euro nu-ti scade nimeni intretinerea. Aia se plateste pe langa. Citeste si aici: https://bit.ly/3wyK4cb
De ce nu stai impreuna cu familia ta? Cu parintii, crezi ca o sa i ti fie bine in chirie alaturi de un strain?
Niciodata utilitățile nu sunt incluse in chirie.
Intretinerea unde intra apa, caldura, curatenia in bloc si alte cheltuieli cam 150 lei vara, 300-350lei iarna.
Curentul cam 100 lei.
Internet tv vreo 50 lei.
Deci intr-o luna de iar cam 90 - 100euro utilitățile
Intretinere intre 200 si 300 lei/luna ( caldura, gaze etc )
Lumina cam 100 lei / luna
Internet cam 40 lei / luna
Fratele meu, e ca si cum intrebi, cam cat aer consum intr-o luna. Greu de spus cu exactitate pana nu masori o luna exact. Cat timp faci dus? Cat de mult gatesti? Cat de tare dai drumul la caldura iarna? Cat de mult dai drumul la aer conditionat vara? Cat de mult stai pe calculator/ TV intr-o zi? etc. etc. etc. Tine minte ca mai ai si intretinerea gen gunoi, femeie de serviciu, tot ce tine de scara blocului, aia e pana in 100 de lei pe luna la orice bloc.
alexx102428 întreabă: