Daca mi s-ar cere 1 leu ca sa postez pe un grup, din principiu as parasi grupul.
Nu pentru ca nu as plati un leu, ci din scarba pentru Facebook. E un gunoi, nu-s nebun sa mai si platesc pentru a citi replicile tuturor prostilor.
Eu administrez un grup in care cred ca am blocat sute sau mii de persoane, insa pentru bani, ies din casa si muncesc.
Facebook e doar pierdere de timp.
In primul rand gandeste-te cine ar plati ca sa posteze. Vanzatorii! Deci asigura-te ca e un grup destinat vanzarilor. Apoi fa-i reclama grupului
Depinde ce tematică are grupul tău. Daca este strict caterincă atunci nu o să-ți plătească nici dracu bani să posteze pe un grup un meme. Dacă este pentru promovare business-uri atunci se schimbă treaba. Pune un tarif de 15 euro per promovare printr-o simplă postare creată de respectivul membru.
Am și eu o pagină cu tot atâtea like-uri + plus grup cu același nume care are peste 10.000 membri. Însă este totul din plictiseală, postez când vreau și nu am nici un scop de a ma îmbogății. Singur am ridicat pagina și grupul, fără nici un fel de ajutor, doar postând conținut de calitate. Însă ideea ta este una comunistă, cum este și Facebook-ul de fel. Eu nu ți-aș da nici 5 bani pentru asta.
Clar nu recomand varianta cu taxa pentru a posta, nimeni nu ar plăti pentru asa ceva, iar ce e nasol e ca e pe Facebook, dacă ar fi fost pe Instagram era mai ok, dar asa pe Facebook nu stiu cum ai putea face colaborări fiindcă tot mai mulți se muta pe Instagram.
Nu poti sa faci bani pe Facebook. poate doar cu promovari. e mai usor pe Instagram sa faci bani
Nu ar strica să faci colaborări. Dacă vrei, dă-mi mesaj pe Instagram și discutăm mai multe acolo:
@lumeain5minute.oficial
Te salut, am o propunere pentru tine. Te rog sa ma contactezi pe WhatsApp 0774639380
Angy1965 întreabă: