Cont pe ucast.ro. Figurație în filme, seriale, videoclipuri sau reclame! Dacă ai trăsături rare *( semeni cu un personaj politic, actor sau ai un fizic plăcut și " lucrat " ) se câștigă mai bine!
Bonus îți faci relații și te distrezi
Nu sunt vreun frumos, dar cu siguranță că o să incerc. Mersi mult!
Sunt de la bebeluși la oameni de 80 + acolo! Nu trebuie sa ai trăsături de Brad Pitt sau Di Caprio obligatoriu! Sa nu fi mutalau sau închis la minte!
Eu am făcut în 2021 intr-un concediu 5 zile la Racos *( 35 km de Brașov ) intr-un canion! Un western produs de o companie italiana! M-am dus ca ma interesa modul de organizare pe platou și alte chestii tehnice de producție!
Figurație simpla *( fără replici ) 100 Lei / zi și catering asigurat!
Erau 2 autocare Full. Aproape 80 de persoane inclusiv de culoare *( origini africane de prin București )!
E super atunci! Mersi mult.
Este sezon estival, deci fructele si florile sunt la mare cautare si gradinile, serele si livezile de pomi fructiferi se uita dupa angajati zilnieri sau sezonieri.
Recomand cu caldura aceste sectoare, ideale pentru un adolescent, care nu are nici o calificare.
Câte puțin din fiecare.
Cu alte cuvinte, nimic
De unde știi ce pot sau nu să fac? Se pare că ceea ce știi tu să faci e să dai răspunsuri în doi peri de care nimeni nu are nevoie.
Simplu: pentru că dacă ai fi știut să faci ceva care să-ți aducă 500 de lei pe lună, ai fi început prin a spune asta.
Invata sa faci ceva de ex fa un curs de frizer si poti tunde prieteni, sa stii ca se fac bani din asta. Invata sa pui gresie si faianta si poti pleca intr-o zi acasa si cu 5000 lei ca la mine in zona cine se pricepe la asta e practic hartuit
Lucruri din astea care necesita ceva munca, nu poti da un clik si sa iti intre banii in cont
Vere, eu stau în Ploiești și credemă că nimeni nu se va lăsa tuns de un adolescent, la fel și treaba cu faianța. Am înțeles ideea ta, e f. bună, dar aș vrea ceva mai practic ca să zic așa, unde să fiu sigur că voi face bani.
29clarabianca întreabă: